کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود

تحول بزرگ در صنعت نفت از زبان سخنگوی دولت

سخنگوی دولت گفت: لایحه اصلاح موادی از قانون بودجه ۱۴۰۱ در جلسه امروز دولت به تصویب رسید که درباره برخی از مواد قانون بودجه است که آثار تورمی دارد و باید تدابیری برای آن‌ها اندیشیده می‌شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۴ - ۱۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 06
کد خبر: ۱۴۱۴۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت ظهر امروز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در هفته گذشته برخی اخبار خوب را داشتیم که منتشر شد، اظهار داشت: خبر خوش تسهیل و تسریع اعطای وام ازدواج را پس از دستور رییس جمهور داشتیم که ظرف ۴۸ ساعت بخشنامه مربوطه صادر شد و همه بانک‌ها مکلف‌اند نهایتا ۱۰ روز پس از تکمیل مدارک، وام ازدواج را پرداخت کنند.

وی افزود: برخی افتتاح‌ها در مراکز درمانی و بهداشتی داشتیم به ویژه در برخی استان‌های محروم که البته این افتتاح‌ها تمام نشده و در هفته‌های آینده خبر‌های خوش دیگری در این حوزه حواهیم داشت.

بهادری جهرمی ادامه داد: خبر خوشی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات داشت در حوزه تخصیص سهمیه اینترنت به دهک‌های پایین جامعه که این عزیزان با مراجعه به سایت مربوطه می‌توانند از آن استفاده کنند.

سخنگوی دولت گفت: در هفته جاری اولین مصوبه کارگروه اقتصاد دیجیتال ابلاغ شد که این کارگروه هم به منظور حمایت از کسب و کار‌های حوزه فضای مجازی در این دولت تشکیل شده بود.

وی درباره مصوبات جلسه امروز هیات وزیران، گفت: لایحه اصلاح موادی از قانون بودجه ۱۴۰۱ در جلسه امروز دولت به تصویب رسید که درباره برخی از مواد قانون بودجه است که آثار تورمی دارد و باید تدابیری برای آن‌ها اندیشیده می‌شد.

آیین نامه اجرایی اصلاح رابطه مالی دولت و شرکت ملی نفت در دولت تصویب شد

بهادری جهرمی آیین نامه اجرایی اصلاح رابطه مالی دولت و شرکت ملی نفت را دیگر مصوبه جلسه هیات دولت برشمرد و اظهار داشت: این موضوع سال‌ها از سوی مراجع مختلف نظارتی پیگیری می‌شد که این رابطه باید شفافیت داشته باشد که به شفافیت مالی و سلامت مالی کمک می‌کند. هم آیین نامه و هم نمونه و الگوی قرارداد به تصویب هیات وزیران رسید که این تحول بزرگ در صنعت نفت کمک خواهد کرد به اصلاح ساختار بودجه.

سخنگوی دولت درباره تسهیل سفر زوار عتبات عالیات، گفت: مطابق توافق صورت گرفته در ایام عرفه و اربعین سقف میزان تعداد زواری که می‌توانند روزانه به صورت زمینی و بدون ویزا به عراق بروند افزایش یافته که به نوعی زوار محترم دچار محدودیت نشوند که با پیگیر رییس جمهوری شاهد تسهیل امکان زیارتی در ایام عرفه باشیم. / نامه نیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار